ၿမီးရွည္နဲ႔ မုိးေကာင္းတုိပူးသုပ္ပါရွင္။
သူတပဲြ ကုိယ္တပဲြ
လုိအပ္ေသာအရာ
တုိပူးတုံး
ၿမီးရွည္ (နန္းႀကီိးဖတ္ကုိလုပ္လဲရပါတယ္။ ဒီမွာေတာ႔ Laksa ဆုိၿပီး၀ယ္ခဲ႔တာပါ)
မက္လင္ဖတ္ေျခာက္ ၇ ဖတ္ေရေႏြးနဲ႔စိမ္(သုိ႔) ရွာလကာရည္
ေျမပဲဆံေထာင္း
ဗမာနံနံ ကုိပါးပါးလွီး
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၂ တက္ကုိေထာင္း
ၾကက္သြန္နီေၾကာ္
ၾကာညဳိ႕ (ေနာက္တမ်ဳိးေခၚတာ ပဲငံျပာရည္အေႏွာက္လုိ႔ေခၚလားမသိဘူး)
ေစာေကာ ဆီခ်က္
ငရုတ္သီးေလွာ္ေထာင္း
တုိးပူးသုပ္ပုံ
သုပ္မယ္႔ပန္းကန္ထဲသုိ႔ ၿမီးရွည္ထည္႔၊ တုိပူးတုံးကုိ ပါးပါးလွီးထည္႔၊ မက္လင္ေျခာက္ဖတ္အခ်ဥ္ရည္ထည္႔၊ ပါးပါးလွီးထားေသာ နံနံပင္ထည္႔၊ ေထာင္းထားေသာ ၾကက္သြန္ျဖဴထည္႔၊ ေျမပဲဆံေထာင္းထည္႔၊ ၾကာညဳိ႕ထည္႔၊ ေစာေကာဆီခ်က္ထည္႔၊ ၾကက္သြန္နီေၾကာ္ထည္႔၊ ဆား၊ အခ်ဳိမွုန္႔၊ ငရုတ္သီးေလွာ္ေထာင္းထည္႔ၿပီး နယ္စားပါ။
ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလးနဲ႔ မိုးေကာင္းတုိပူးသုပ္ပါ။ သုံးေဆာင္သြားပါအုံးလား။
(ဆုိင္ေတြမွာေတာ႔ နံနံပင္နဲ႔ၾကက္သြန္ျဖဴကုိ ေရေဖ်ာ္ထားတတ္တယ္။ ဘာလုိ႔လဲေတာ႔မသိပါ။ ကြ်န္မကေတာ႔ တခါတည္းသုပ္စားတာဆုိေတာ႔ ေရမေဖ်ာ္ဘဲ တခါတည္းသုပ္စားလုိက္ပါတယ္။ မိမိစိတ္ႀကိဳက္သုပ္စားႏုိင္ပါတယ္)
No tengo ni idea que diga... pero se ve... delicioso !!!!!
ReplyDeleteMuchas gracias. ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ရွင္။
ReplyDeleteပဲရြက္ေလး ထည့္ရင္ ပိုေကာင္းတယ္ေနာ္....
ReplyDelete>>>broken heart
ReplyDeleteဟုတ္ပ ဟုတ္ပ
တုိဖူးလုပ္နည္းေလး သိခ်င္ပါတယ္ ေက်းဇူးပါ
ReplyDeleteတိုဖူးလုပ္နည္းေလး မွ်ေဝေပးပါလား ေက်းဇူးပါ
ReplyDelete