Sunday, November 28, 2010

အခ်ဥ္ေပါင္း နဲ႔ ပုိးေကာင္ေၾကာ္ စားၾကရေအာင္လား


ဒီေန႔ တစ္ကိုယ္လုံး ေညာင္းၿပီး ဖ်ားခ်င္သလုိလုိျဖစ္ေနတယ္။ ဒါနဲ႔ ေခြ်းေလး ဘာေလးထြက္သြားေအာင္ ရွဴးရွဴးရွဲရွဲျဖစ္မယ္႔ သရက္သီးသုပ္စားမယ္ဆုိၿပီး သရက္သီးကို ျခစ္လုိက္တယ္။ ျခစ္ေနရင္း ျမည္းၾကည္႔လုိက္ေတာ႔ ခ်ဳိေနတာနဲ႔ ဆက္မျခစ္ေတာ႔ဘဲ ရပ္လုိက္တယ္။ ျခစ္ထားတဲ႔ တစ္၀က္ကုိ ငရုတ္သီး ခဲြျခမ္းနဲ႔ သံပရာရည္ပါထည္႔ၿပီး သုပ္လုိက္တယ္။ က်န္တာကုိ အေျမွာင္းရွည္ရွည္ လွီးလုိက္တယ္။ ေလ်ာင္းရွားသီးလုိ႔ ေရးလား ေစာင္းရွားသီးေရးလားမသိ ဘယ္လုိစာလုံးေပါင္းလဲ မသိ။ အဲဒါကုိပါ လွီးလုိက္တယ္။ ငရုတ္သီး ခဲြျခမ္းဖတ္နဲ႔ ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမွဳန္႔ေလးထည္႔ၿပီး ငံျပာရည္ ေဖ်ာ္လုပ္လုိက္တယ္။ ခ်ဳိ ခ်ဥ္ စပ္ အခ်ဥ္ေပါင္းေလး အားမနာတမ္း သုံးေဆာင္သြားပါအုံးလား။



သရက္သီး ငပ်င္းသုပ္ရယ္၊ သရက္သီး အေျမွာင္းလိုက္ရယ္၊ ေစာင္းရွားသီးရယ္၊ ငံျပာရည္ရယ္ တုိ႔ၿပီးတာ စားသြားေနာ္။


စားေနရင္း လမ္းတစ္၀က္ေရာက္မွ ပုိးေကာင္ေၾကာ္ ေရာက္လာတယ္။


ေျပာေနရင္း သိပ္ေတာင္ မက်န္ေတာ႔ဘူး။ အခ်ဥ္ေလး စားလိုက္၊ ပုိးေကာင္ေၾကာ္အဆိမ္႔ေလး စားလိုက္နဲ႔ အလုပ္ျဖစ္ေနတာပဲ။ :D


ကဲ ေနာက္ဆုံးမွာေတာ႔ ဒါပဲ က်န္ေတာ႔တယ္။ ခဏေနမွ ထပ္စားေတာ႔မယ္။ သြားေတြလဲ က်ိန္းသြားၿပီကြယ္။ :D


က်န္းမာ ခ်မ္းသာၾကပါေစ။

5 comments:

  1. ဘုရားေရ ....................
    ေဇာင္းလ်ားသီးက စားခ်င္စရာ
    ဒီမွာဆို အရမ္း ေစ်းၾကီးတာပဲ
    တလံုးကို ၂ေဒၚလာခြဲ ေလာက္ေပးရတယ္
    ပိုးေကာင္ေတာ့ စားေတာ့ဘူး မစားတတ္ဘူး

    ReplyDelete
  2. သရက္သီးသုတ္ ၾကိဳက္တယ္။ ေစာင္းလ်ားသီးေရာ သရက္သီးေရာဆိုေတာ႔ သြားေတာ႔နဲနဲက်ိန္းသြားတယ္ း)

    ပိုးေကာင္ေတာ႔ အူယားတယ္။ စားရဲဘူး ...

    ReplyDelete
  3. အခ်ဥ္ေပါင္းေတာ့ၾကိဳက္တယ္.. ဖတ္ရင္းနဲ႔ေတာင္ သြားရည္ယိုလာျပီ.. ပိုးေကာင္ေၾကာ္လည္း နည္းနည္းျမည္းသြားတယ္..

    ReplyDelete
  4. ိိိိ ဝါးပို စားခ်င္ လိုက္တာ............

    ReplyDelete
  5. စားစရာေတြအေၾကာင္းေရးေနေတာ့
    တြဲဖက္မစားသင့္ေသာ္အစားအစာမ်ားကို
    ေဖာ္ျပထားသင့္ပါတယ္။

    ReplyDelete