ရုိးရုိးရွင္းရွင္း ခြ်ဲခြ်ဲျပစ္ျပစ္ လက္ပံေခါင္းခ်ဥ္ဟင္း သုံးေဆာင္သြားပါအုံးလား။
ငရုတ္သီးနဲ႔ ငါးနီတူးေလးေတြ ေၾကာ္လုိက္တယ္။ ငါးနီတူးကြ်တ္ကြ်တ္ေလး ႏုိင္စားသြားအုံး။ အားနာနဲ႔။
ၾကက္ဥေၾကာ္ သူတလုံး၊ ကိုယ္တလုံး (ၾကက္ဥေၾကာ္ကလဲ ပုံဆုိး ပန္းဆုိးနဲ႔ ႀကိဳက္မွ ႏုိက္စားသြားေနာ္။)
ထမင္းၿမိန္ေစ႔မယ္႔ လက္ပံေခါင္းခ်ဥ္ဟင္း
လုိအပ္ေသာ အရာမ်ား
လက္ပံေခါင္းေျခာက္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁ လုံး
ပုဇြန္ေျခာက္
ငါးပိ လက္တစ္ဆစ္
မန္က်ည္းမွည္႔
လက္ပံေခါင္း ခ်ဥ္ဟင္းခ်က္နည္း
လက္ပံေခါင္းေျခာက္ကုိ နာရီ၀က္ေလာက္ ေရစိမ္ထားပါ။ ဟင္းရည္တည္မယ္႔အုိးထဲသုိ႔ ဆီနည္းနည္းထည္႔ပါ။ ဆီက်က္လာရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကုိ ပါးပါးလွီးထည္႔လုိက္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အိသြားရင္ ပုဇြန္ေျခာက္ ၊ ငါးပိလက္တစ္ဆစ္ ၊ ငံျပာရည္ ၊ အခ်ဳိမွုန္႔ထည္႔ၿပီး ၅ မိနစ္ေလာက္ လုံးလုိက္ပါ။ ၿပီးရင္ လုိသေလာက္ ေရေႏြးထည္႔ပါ။ ဆူေအာင္တည္ထားပါ။ ခ်ဥ္ဟင္းအုိးဆူလာရင္ မန္က်ည္းမွည္႔အႏွစ္ရည္ထည္႔ ဆက္လက္ၿပီး ဆူေနေအာင္တည္ထားပါေလ။ ၾကာၾကာဆူေလ ေကာင္းေလပါပဲေနာ္။ အနံ႔ေမႊးေအာင္လုိ႔ ခ်ဥ္ဟင္းအုိး ခ်ခါနီး ငရုတ္သီးစိမ္းေလးပါထည္႔လုိက္တယ္။ ထမင္းၿမိန္ေစမယ္႔ လက္ပံေခါင္းခ်ဥ္ဟင္း ရပါၿပီ။ သုံးေဆာင္သြားပါအုံးေနာ္။
5 comments:
မမ လာစားသြားတယ္ေနာ္.....
အိမ္ကိုလဲတကယ္လာအံုးမွာ....
မေရးးးးးးးးးးးးးးးးးးးး
အခုမွႏိုးတာမရဲ ့ မနက္ ၄း၃၅ ပဲရွိေသးတယ္
လက္ပံေခါင္းခ်ည္ဟင္း တခါမွစားဖူးဘူးရယ္ေလ
ၾကက္ဥေၾကာ္ကျမဴးဖို ့ရွိေသးလားဟင္????
ငါးကေလးေၾကာ္အားလံုးစားသြားျပီ ေနာ္ တာ့တာ
ဗိုက္ဆာလာျပီကြာ...
ထမင္းအိုးသြားတည္လိုက္ဦးမယ္...
ဗိုက္ဆာတယ္...မနက္စာေတာင္ မစားရေသးဘူး း(
အိမ္လိပ္စာက....???
မဖိတ္ပဲလာစားမလို႔..ဟီး.....;-)
ေတာ္လိုက္တဲ့ ညီမ ဟင္းေတြကလည္း စံုေနတာပဲ တစ္ခါမွ မစားဘူးလို႔ လာစားအံုးမယ္ေနာ္။
Post a Comment