၀က္ေျမဥျပဳတ္ေလး သုံးေဆာင္သြားပါအံုံးလား။ အခံြႏႊာၿပီး ဆီနဲ႔ဆားနဲ႔ တုိ႔စားပါတယ္။
Kimchi recipe new
-
ကင်မ်ချိ အိုးရှင်း ထုတ် တစ်ထုတ်ကို ထိတ် ဖြတ်၊ တစ်လက်မလောက် အပိုင်းလေးတွေ
လှီးပြီး ဆား 1/4 cup နဲ့ နယ်ပီး ရေမြုတ်ရုံ စိမ်ထားပါ။ အပေါ််အောက် မကြာခဏ
လှည့်ပေး...
6 days ago
6 comments:
ၾကြပ္ၾကြပ္ေလးဆိုစားလို႔ေကာင္း..
ၿမင္တာနဲ႔အေၿပးလာစားပါတယ္...
အဖ်ားေတာင္ေပ်ာက္ခ်င္ခ်င္ း)
ဘယ္ကရတာတုန္း....ဥေလးေတြ
မစားဖူးဘူး... ၾကည့္ရတာေတာ့ စားေကာင္းမယ့္ပံုပဲ
အဲဒါကို အခ်ိဳရည္ စိမ္စား သိပ္စားေကာင္းတယ္
အဲတာကို ဘာေခၚမွန္း မသိဘူး.. သစၥာပန္းဥ လိုလို မဟုတ္လား
ခုမွပဲ ဝက္ေျမစာဥမွန္း သိေတာ့တယ္..
အစိမ္းလဲ စားလို႔ရတယ္ မဟုတ္လား..
မူဆယ္ဖက္မွာ စားဖူးတာ.. ဒီဥပဲထင္တာပဲ :P
အစ္မေရ အဲ့ဒီဥေလးေတြက အစိမ္းစားလို႔ရတယ္။ ညေလးက ျပဳတ္မစားဖူးဘူး၊ အစိမ္းစားလဲ ခ်ဳိတယ္..
Post a Comment