Friday, April 24, 2009

ပုဇြန္ငါးပိခ်က္ နဲ႔ သခြားသီး အတုိ႔

ဒီေန႔ေတာ႔ ဘာခ်က္လုိ႔ ဘာခ်က္ရမွန္းမသိ။ အဲဒီေတာ႔ ပုဇြန္ကုိခ်က္လုိက္မယ္လုိ႔စဥ္းစားလုိက္တယ္။ ဆီျပန္လဲ မစားခ်င္ ထုံးစံအတုိင္း ငါးပိခ်က္ေလးခ်က္လုိက္မယ္ေပါ႔။ ၿပီး သခြားသီးေလးကုိ အခ်ဥ္သုပ္ေလး သုပ္မယ္ေပါ႕။ သခြားသီးကုိလဲ မသုပ္ျဖစ္ ပုဇြန္ကုိ အခံြမခြာျဖစ္ဘဲ ငပ်င္းခ်က္ ခ်က္လုိက္ပါတယ္။ ေနလို႔သိပ္မေကာင္းလုိ႔ပါ။ အဟီး ဒီေန႔ေတာ႔ ဒါေလးပဲ သုံးေဆာင္သြားပါအုံးေနာ္။



သုံးေဆာင္သြားပါ အုံးလား။ ပုဇြန္ငါးပိခ်က္နည္းကုိ ဒီမွာ ေရးဖူးပါတယ္ေနာ္။ ၿပီးေတာ႔ ပဲႀကီးဟင္းရည္ခ်က္လုိက္တယ္။ ဓာတ္ပုံေတာ႔ ရုိက္လုိက္ဘူးေနာ္။ ပဲႀကီး ၁ကီလုိ ၀ယ္ထားတာ က်န္ပါေသးတယ္။ ေနာက္ ၂ ခါေလာက္ အနည္းဆုံး ခ်က္လုိ႔ ရအုံးမည္။



ေဟာဒီက သခြားသီး အတုိ႔။



ဘာလုိ႔လဲ မသိ နဂါးေမာက္သီးကုိ ဓာတ္က်ေနသည္။ သူကေတာ႔ သိပ္မႀကိဳက္ ကိုယ္ပဲ မ်ားမ်ားစားတယ္။ စားသြားအုံးေနာ္။

4 comments:

ျမဴးသွ်ရီ said...

မေရ..............အကုန္စားသြားျပီေနာ္.......

E said...

ရွလြတ္ .... စားသြားတယ္ :P ေအာ္ အိမ္နားနီးရင္တအားေကာင္းမယ္ ... အေၾကာင္းမရွိအေၾကာင္းရွာၿပီးသြားစားမယ္ ...ဒီတစ္ခါအိမ္ေၿပာင္းရင္ မမိုးေကာင္းသူတို့အိမ္နားေၿပာင္းမယ္ ...ဆံုးၿဖတ္ခ်က္ခ်လိုက္သည္ .. :P

ညေလး said...

စားသြားေၾကာင္းး
နဂါးေမာက္သီးက အနီေရာင္ရွိေသးတယ္။ သူက ေသြးအားပိုေကာင္းတယ္၊ ညေလးက အျဖဴသိပ္မစားဘူး အနီေရာင္ပိုစားတယ္၊ စားၿပီးရင္ ႏႈတ္ခမ္းေလးကို ရဲေနတာပဲ ခိ

ကိုလူေထြး said...

ဒီမွာေတာ့ ပုစြန္တအားေစ်းၾကီးတယ္ဗ်.. တခါတေလ ပုစြန္အိတ္ေပၚမွာ Product of myanmar လို ့စာတန္းေတြ ့တယ္ေလ.. ေၾသာ္ သူတို ့ကေတာ့ ဗီစာလြယ္လြယ္နဲ ့ရခဲ့ၾကပါလားလို ့ ေတြးမိတယ္။ ျပည္ဝင္ခြင့္ရဖို ့ ေရခဲေသတၱာၾကီးထဲ အၾကာၾကီးဝင္ေနရမယ္ဆိုရင္လဲ မနိပ္ပါဘူးဗ်ာ.. ေနာ္။