Friday, February 13, 2009

ေသာၾကာေန႔ ညလည္စာတုိင္း စားျဖစ္ေသာ အဖုိးႀကီး အဖြားႀကီး လက္ဖက္သုပ္



လက္ဖက္က ခ်ဥ္စပ္ေထာင္းနဲ႔ ေရေႏြးၾကမ္း စားက ေကာင္းမွေကာင္း



ဒါကေတာ႔ အိမ္ကပါးလုိက္တဲ႔ ငါးေပါက္သီးဆံကုိ ေၾကာ္ထားတာပါ။ ပထမဦးဆုံး လက္ဖက္နဲ႔တဲြစားလုိက္တယ္။ ေနာက္ရက္ေတြမွ ငရုတ္သီးစိမ္းနဲ႔ေထာင္းစားမယ္။ (အဆီမ်ားလုိ႔ အမ်ာႀကီးမစားနဲ႔လုိ႔ အိမ္ကကိုယ္ေတာ္က ေျပာေနေသး။ ငါ႔ရဲ႕ဘ၀ စားခ်င္တုိင္းမစားရ မလြယ္ပါလားေနာ္။) :D

No comments: