ပုံရည္ႀကီးထုပ္က သူငယ္ခ်င္းပဲတဲ႔လက္ေဆာင္ပါ။ ဒါလေတာ႔ လက္ေဆာင္ေတြနဲ႔ ဒီလင္မယား အလုပ္ျဖစ္ေနတယ္။
ပုံရည္ႀကီးသုပ္ပုံ
ၾကက္သြန္နီကုိ အခြံႏႊာၿပီး ပါးပါးလွီးပါ။ ေရနဲ႔ ၃ ေခါက္ေလာက္ေဆးလုိက္ပါ။ ၾကက္သြန္နီ အခုိးမ်ားထြက္သြားေအာင္လုိ႔ပါ။ သုပ္စားမည္႔ ပန္းကန္ထဲသုိ႔ ပါးပါးလွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ၊ ပုံရည္ႀကီး၊ ပုဇြန္ေျခာက္ေထာင္း၊ ငရုတ္သီးစိမ္း(ဒီမွာက ငရုတ္သီးစိမ္းက အနီေတာင္႔ပဲစပ္လုိ႔ အနီေတာင္႔ကုိပဲ ၀ယ္စားျဖစ္တယ္)၊ ဆား၊ အခ်ိဳမုန္႔၊ ဆီစိမ္း နည္းနည္းထည္႔ၿပီး သုပ္စားပါ။ လြယ္ကူသြက္လက္ ထမင္းမွိန္ေစမယ္႔ ဟင္းတခြက္ပါ။ ပုံရည္ႀကီးကုိ မနယ္ခင္ဓာတ္ပုံ အရင္ရုိက္ထားလုိက္တယ္။ အိမ္က ကုိယ္ေတာ္ ေရာက္လာမွ နယ္ဖတ္ၿပီး စားပါေတာ႔မည္။
ဒီေန႔ညေနစာကုိ ပဲ၀ါေလး ဟင္းရည္၊ ပုံရည္ႀကီးသုပ္၊ မနက္ကေၾကာ္ထားတဲ႔ ငါးရံေျခာက္နဲ႔ အားပါးတရ စားမည္။ ပဲဟင္းက မီးဖုိေပၚမွာပဲတည္လက္စရွိေသးလုိ႔ ဓာတ္ပုံမရုိက္ေတာ႔ဘူးေလ။ ေတာ္ေန အပူေလွာင္ကုန ္မွျဖင ္႔........... :D
No comments:
Post a Comment