ေၾကာ္နည္း
ၾကက္ေတာင္ပံကုိ ဆား၊ အခ်ဳိမုန္႔၊ သၾကား၊ ဆႏြင္း အနည္းငယ္ထည္႔ၿပီးနယ္ပါ။ ၿပီး ဂ်င္းလက္တဆစ္ကုိ ေထာင္းၿပီး အရည္ညစ္ထည္႔ပါ။ ၁၅ မိနစ္ေလာက္ခဏ နပ္ထားပါေလ။
ေၾကာ္မယ္႔အုိးထဲသုိ႔ ဆီအနည္းငယ္ထည္႔တည္ပါ။ ဆီက်က္လာရင္ နယ္ထားေသာ ၾကက္ေတာင္ပံကုိထည္႔ေၾကာ္ပါ။ မီးျဖည္းျဖည္းနဲ႔ေၾကာ္ေပးပါ။ သၾကားပါထည္႔ထားလုိ႔ အရမး္ ကြ်မ္းသြားမွာ စုိးလုိ႔ ပါ။ နီရဲလာရင္ ၾကက္ေတာင္ပံေၾကာ္ ခ်ဳိခ်ဳိကြ်တ္ကြ်တ္ေလး ရပါၿပီ။
No comments:
Post a Comment