Wednesday, February 4, 2009

အေမ႔အိမ္နဲ႔ ေမေမ႔အိမ္မွ ပုိ႔လုိက္ေသာ စားစရာမ်ား

အစားအေသာက္ မီးလုိေတာက္ေသာ ဒီလင္မယားအတြက္ စားစရာမ်ား




ရီမြန္ပဲေၾကာ္


မီးကုန္ ယမ္းကုန္ ပဲေရပြေၾကာ္ :D


ေတာင္ႀကီးပဲေၾကာ္


လက္ဖက္မ်ဳိးစုံ


မုန္႔ဟင္းခါးေျခာက္ထုပ္


ငွက္ေပ်ာအူေျခာက္၊ ဆန္ေလွာ္မုန္႔၊ အေၾကာ္မုန္႔


ပုဇြန္ေျခာက္


ငါးရံေျခာက္ နဲ႔ အမဲေျခာက္


ဆိတ္သားကြ်တ္ေၾကာ္


ဆိတ္သားေျခာက္မွ်င္


ဆီတုိပူး


ငါးပိေထာင္း


ငရုတ္သီးေၾကာ္ေထာင္း နဲ႔ ေရႊအပ္ငရုတ္သီးေထာင္႔ေၾကာ္


ကခ်င္ျပည္နယ္မွ ငါးေပါက္သီးဆံ (ေနာက္အခြင္႔အေရးႀကံဳမွ ငါးေပါက္သီးကုိဓာတ္ပုံရုိက္ၿပီးတင္ေပးပါအုံးမည္။ အိမ္က ကုိယ္ေတာ္ေတာင္ အဲဒါဘာႀကီးလဲတဲ႔။ အဲဒါကုိ သူကလဲ မသိ။ တေယာက္တည္း စားရခ်ည္ေသးရဲ႕ :P)
လက္ဖက္နဲ႔တြဲစား၊ ငရုတ္သီးနဲ႔ေထာင္းစား အလြန္ေကာင္းအိ။ ေျမပဲဆံထက္လဲ ပုိၿပီးအဆီမ်ားတယ္။


ကခ်င္ျပည္နယ္မွ မက္လင္ေျခာက္(မုန္႔ညင္းခ်ဥ္ရည္ဟင္း ခ်က္စားရင္ ထည္႔စားလုိ႔ေကာင္းပါတယ္)


ပါပလာေျခာက္

နားနားၿပီး စားပါမယ္။ ဗုိက္ရုိက္ၿပီး စားပါမယ္။

1 comment:

khaingzm said...

ငါးေပါက္သီးဆံ စားဖူးတယ္.. မန္းေလးကေန ျမစ္ၾကီးနားသြားတုန္းက ရထားဘူတာ တစ္ခုမွာေရာင္းတာ.. ယိုထိုးထားတာေလး စားလို႔အရမ္ေကာင္းတယ္.. :)