Monday, March 16, 2009

သရက္သီးသုပ္



နယ္ၿပီးပုံ စပ္မွစပ္ သုံးေဆာင္သြားပါအုံးေနာ္။



မနယ္ခင္ပုံ

လုိအပ္ေသာအရာ


သရက္သီးစိမ္း တလုံး

ၾကက္သြန္နီ ၁ လုံး

ငရုတ္သီးစိမ္း ၃ေတာင္႔

ငါးပိကင္/ငါးပိဖုတ္

ပုဇြန္ေျခာက္ေထာင္း


သရက္သီးသုပ္ပုံ

သရက္သီးကုိ ျခစ္ထားပါ။ မဟုတ္လဲ ပါးပါးလွီးထားပါ။ ၾကက္သြန္နီနဲ႔ငရုတ္သီးစိမ္းကုိလဲ ပါးပါးလွီးထားပါ။ သုပ္မယ္႔ပန္းကန္ထဲသုိ႔ ျခစ္ထားေသာသရက္သီး၊ ပါးပါးလွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းကုိထည္႔၊ ငါးပိထည္႔၊ ပုဇြန္ေျခာက္ေထာင္းထည္႔၊ ဆား၊ အခ်ဳိ နည္းနည္းထည္႔ၿပီးနယ္ေပးပါ။ စပ္စပ္ေလးစာခ်င္တယ္ဆုိရင္ေတာ႔ ငရုတ္သီးစိမ္းပုိထည္႔ပါ။ သရက္သီးခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလး စားသြားပါအုံးေနာ္။

No comments: