နယ္ၿပီးပုံ စပ္မွစပ္ သုံးေဆာင္သြားပါအုံးေနာ္။
မနယ္ခင္ပုံ
လုိအပ္ေသာအရာ
သရက္သီးစိမ္း တလုံး
ၾကက္သြန္နီ ၁ လုံး
ငရုတ္သီးစိမ္း ၃ေတာင္႔
ငါးပိကင္/ငါးပိဖုတ္
ပုဇြန္ေျခာက္ေထာင္း
သရက္သီးသုပ္ပုံ
သရက္သီးကုိ ျခစ္ထားပါ။ မဟုတ္လဲ ပါးပါးလွီးထားပါ။ ၾကက္သြန္နီနဲ႔ငရုတ္သီးစိမ္းကုိလဲ ပါးပါးလွီးထားပါ။ သုပ္မယ္႔ပန္းကန္ထဲသုိ႔ ျခစ္ထားေသာသရက္သီး၊ ပါးပါးလွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုတ္သီးစိမ္းကုိထည္႔၊ ငါးပိထည္႔၊ ပုဇြန္ေျခာက္ေထာင္းထည္႔၊ ဆား၊ အခ်ဳိ နည္းနည္းထည္႔ၿပီးနယ္ေပးပါ။ စပ္စပ္ေလးစာခ်င္တယ္ဆုိရင္ေတာ႔ ငရုတ္သီးစိမ္းပုိထည္႔ပါ။ သရက္သီးခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလး စားသြားပါအုံးေနာ္။
No comments:
Post a Comment