Wednesday, March 18, 2009

ခရမ္းခ်ဥ္သီးပန္ထေရြေဖ်ာ္




မုန္႔ညွင္းေပါင္းနဲ႔တဲြဖက္ၿပီးစားဖုိ႔ မရွိမျဖစ္တာကေတာ႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီးပန္ထေရြေဖ်ာ္ပါ။ အိမ္မွာေတာ႔ မုန္႔ညွင္းေပါင္းနဲ႔ ပန္ထေရြေဖ်ာ္ကုိ တဲြၿပီးစားၾကတယ္။ ဒီေတာ႔ အဲဒါေလးပါလုပ္လုိက္ပါတယ္။

လုိအပ္ေသာအရာ

ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၂ လုံးႀကီးႀကီး
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၂ တက္
ငရုတ္သီးစိမ္း
ငါးပိဖုတ္
ဗမာနံနံ


ခရမ္းခ်ဥ္သီးပန္ထေရြေဖ်ာ္ပုံ(သုိ႔)ေထာင္းပုံေထာင္းနည္း

ခရမ္းခ်ဥ္သီးကုိ မီးကင္။ ထုံးစံအတုိင္း ကြ်န္မက ဒီမွာေတာ႔ ထမင္းေပါင္းအုိးအန္နဲ႔ပဲေပါင္းပါတယ္။ အိလာရင္ အခြံႏႊာေပးပါ။ ငရုတ္သီးကုိလဲ ေလွာ္ေပးပါ။ ပုိၿပီးအနံေမႊးပါတယ္။ ငရုတ္ဆုံထဲသုိ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၂ တက္၊ ငါးပိဖုတ္နည္းနည္းထည္႔ၿပီးအရင္ေထာင္းပါ။ ၿပီးခရမ္းခ်ဥ္သီးထည္႔၊ ဆား၊ အခ်ဳိမွုန္႔ထည္႔ၿပီးေထာင္းပါေလ။ ၿပီးရင္ နံနံပင္ကုိပါးပါးလွီးၿပီးထည္႔ပါ။ ဟင္းၿမိန္ေစမယ္႔ ဟင္းတခြက္ပါ။ သုံးေဆာင္သြားပါအုံးလား။

1 comment:

MrDBA said...

ပန္ေထြေဖ်ာ္ေတာ့ သိပ္ၾကိဳက္။