လုိအပ္ေသာအရာ
ဆိတ္သားေျခာက္
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၃ လုံး
ငရုတ္သီးစိမ္း
ငါးပိစိမ္း
ခ်က္နည္း
ခရမ္းခ်ဥ္သီးပါ ေရေဆးၿပီး ပါးပါးလွီးထားပါ။ ခ်က္မယ္႔အုိးထဲသုိ႔ဆီထည္႔ပါ။ ဆီက်က္လာရင္ ပါးပါးလွီးထားေသာ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကုိထည္႔ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးမ်ား ေၾကသြားေအာင္အထိခ်က္ေပးပါ။ ခရမး္ခ်ဥ္သီးမ်ား ဆီျပန္လာရင္ အေရာင္တင္မွုန္႔နည္းနည္း၊ ငါးပိစိမ္း၊ ဆား၊ အခ်ဳိမွုန္႔ နည္းနည္းထည္႔ပါ။ ဆိတ္သားေျခာက္ထည္႔ပါ။ ေရေႏြးထည္႔ ၿပီးႏူးေနေအာင္တည္ထားပါေလ။ ဆီျပန္လာခါနည္း ငရုတ္သီးစိမ္းမ်ားထည္႔ပါ။ ဆီျပန္ၿပီး အနံမ်ား ေမႊးႀကိဳင္လာလိမ္႔မယ္။ ကဲ အဲဒီေတာ႔ ဆိတ္သားေျခာက္ငါးပိခ်က္ရၿပီေပါ႔။ ျမည္းၾကည္႔သြားပါအုံးေနာ္။
1 comment:
thanks for sharing...
Post a Comment