Thursday, March 19, 2009

ပဲေတာင္႔ရွည္သုပ္




လုိအပ္ေသာအရာ

ပဲေတာင္႔ရွည္
ၾကက္သြန္နီဆီခ်က္
ေျမပဲဆံေထာင္း
ပဲက်က္မုန္႔


သုပ္ၿပံဳ

ပဲေတာင္႔ရွည္ကုိ ၁၀ မိနစ္ ျပဳတ္ေပးပါ။ အိအိေလးႀကိဳက္ရင္နည္းနည္းပုိၿပီး ၾကာၾကာျပဳတ္ေပးပါ။ သုပ္မယ္႔ပန္းကန္ထဲသုိ႔ ျပဳတ္ထားေသာ ပဲေတာင္႔ရွည္ထည္႔၊ ေျမပဲဆံေတာင္းထည္႔၊ ပဲက်က္မုန္႔ထည္႔၊ ၾကက္သြန္နီဆီခ်က္ထည္႔၊ ဆား၊ အခ်ဳိမွုန္႔ထည္႔ၿပီးနယ္ေပးပါ။ အသုပ္ႀကိဳက္သူမ်ား ျမန္ျမန္ဆန္ဆန္သုပ္စားလုိ႔ရတဲ႔ ဟင္းတခြက္ပါ။ သုံးေဆာင္သြားပါအုံးလား။

1 comment:

PAUK said...

မိုးေကာင္းသူေရ..
ဒီပဲေတာင့္ရွည္သုတ္က ျမန္မာက အိမ္မွာလည္းူ လုပ္စားတတ္တဲ့ လုပ္စားတတ္တဲ့ အသုတ္တစ္မိ်ဳးပါပဲ..
ဒီမွာေတာ့ လုပ္မစားဖူးေသးဘူး
သုတ္စားၾကည့္ပါအုန္းမယ္
ေက်းဇူး